چت روم

قالب





MY IP Location

MY IP Location

MY IP Location

MY IP Location

آپلود عکس خواص انار، انارچیست؟
مدیر و نویسنده وب سایت جناب آقای : سیدعرفان حسین نیا [ SEYYED ERFAN HUSSEIN NIA ]

 خواص انار:

انار ترش طبع  سرد و خشک دارد و انار شیرین تا حدودی معتدل می باشد.

 

 

آب انار چربی های اضافه را آب می کند


آب انار برای پیشگیری از سرطان مفید است، سلامت قلب را بهبود می بخشد و حتی می تواند توان جنسی را تقویت کند.

متخصصان تغذیه تاکید کرده اند که آب انار همچنین می تواند چربی های اطراف معده و شکم را در زنان و مردان چاق کاهش دهد.

این متخصصان در یک آزمایش یک ماهه ثابت کردند، میزان تشکیل سلول های چربی در اطراف شکم در افرادی که آب انار مصرف می کنند، کاهش می یابد. کسانی که آب انار می نوشند، فشار خونشان پایین می آید و بنابراین خطر بروز حملات قلبی و سکته مغزی و بیماری کلیوی در این اشخاص نیز به میزان قابل توجهی کاهش پیدا می کند. پزشکان معتقدند که آب انار می تواند مقدار اسید چرب موجود در خون موسوم به اسید چرب را کاهش دهد. آزمایشات قبلی که روی انسان و حیوانات انجام گرفته، نشان داده است که مقدار زیادی  از این اسید چرب، ذخیره چربی را در اطراف شکم افزایش می دهد و در نتیجه سبب تشدید احتمال ابتلا به بیماری قلبی و دیابت نوع دوم می شود.

 

پیامبر خدا (ص):"انار مهتر همه میوه هاست و هر کس یک انار بخورد ،چهل پگاه شیطان خویش را به خشم می آورد .

امام صادق (ع):"میوه صد وبیست گونه است و مهتر همه آنها انار است ."

پیامبر خدا (ص):" هر کس اناری را کامل بخورد ،خداوند قلب او را چهل شب نورانی می دارد .

پیامبر خدا (ص):" انار بخورید زیرا هیچ دانه ای از آن در معده جای نمی گیرد ،مگر این که چهل روز قلب را نورانی می سازد وشیطان را برون می راند .

امام علی (ع):"درهر دانه انار چون درمعده جای می گیرد ،حیاتی برای قلب و فروغی برای نفس است و شیطانی را که وسواس نام دارد چهل شب بیمار می کند .

امام صادق (ع):" چهار چیز ،طبع را اعتدال می بخشد انارسورانی ،خرمای نارس پخته شده ،بنفشه و کاسنی .

امام صادق (ع):"هرکس در هنگام خفتن یک انار بخورد ،تا صبح جانش  در امان است .

امام صادق (ع) :"برشما باد انار ؛چرا که هیچ گرسنه ای آن را نمی خورد ،مگر این که وی را بسنده است و هیچ سیری آن را نمی خورد ،مگر این که غذا را بروی گوارا می سازد .

امام صادق (ع):" هرکس انار بخورد انار شیطان وسوسه را از او دور می سازد .

امام صادق (ع ):" هر کس یک دانه از انار بخورد ،آن یک دانه شیطان وسوسه را تا چهل روز زمینگیر می کند .

امام کاظم (ع):" هرکس روز جمعه یک انار بخورد آن انار ،دل اورا تا چهل پگاه نورانی می دارد اگر دو انار بخورد تا هشتاد روز و اگر سه انار بخورد تا صد و بیست روز و نیز وسوسه شیطان ازاو دور می شود و هرکس وسوسه شیطان از اودور شود ،خداوند را نافرمانی نمی کند و هر کس خداوند را نافرمانی نکند خدای اورا به بهشت در می آورد .

امام کاظم (ع):" از جمله چیزهایی که آدم به فرزندش سفارش کرد ،این بود که به وی فرمود :"برتوباد انار ،اگر گرسنه شدی و آن را بخوردی بسنده ات کند و اگر در حالی که سیر بودی آن را خوردی غذا رابرتو گوارا سازد . "

 


 

خواص انار شیرین


امام صادق (ع):" برشما باد انار شیرین آن را بخورید چرا که هیچ دانه ای از آن به معده مؤمنی در نمی آید مگر این که بیماری ای از آن ریشه کن می کند و شیطان وسوسه را از او دور می سازد .

امام عسکری (ع):" انار بخور چراکه خون را فرو می نشاند و آنرا در درون تصفیه می کند .

 

 

خواص انار ترش وشیرین (ملس)


امام صادق از انار شیرین یاد کرد و فرمود :"ترش و شیرین در شکم سازگارتر است ".

امام رضا (ع):"انار شیرین و ترش بمک ؛چرا که انسان را نیرو می دهد و خون را زنده می سازد .

 

 

خواص خوردن انار با پیه آن


پیامبر خدا (ص):"انار را با پیه آن بخورید ؛چرا که شست و شو دهنده معده است . "

امام علی (ع):"اناررا با پیه بخور چرا که معده را پاک می کند و هیچ دانه ای د رمعده انسان مسلمان جای نمی گیرد مگر این که آن را روشن می سازد و تا چهل پگاه شیطان و وسوسه را از آن دور می سازد .

امام علی (ع):"انار راباپیه اش بخور چرا که زرد شدگی دندان و بدبویی دهان را از بین می برد و انسان را پاک می کند . "

امام صادق (ع):" انار را با پیه اش بخور چرا که معده را پاک می کند و ذهن را افزون می سازد.

 

از انار ترش در مواردی نظیر سکسکه - قند خون - -تب صفراوی وغیره استفاده میشود.

از انار سیرین نیز میتوان در مواردی مانند : سرماخوردگی - تقویت نیروی جنسی - گرفتگی صدا - تقویت روده ها - تقویت معده - تقویت ریه - حساسیت - وجود خون در ادرار - مسمومیت - استسقاء - درد گوش - التهاب معده - اسکوربیت - آب ریزش چشم - خون ریزی رحم - خارش پوست - تقویت لثه - تصفیه خون - کم خونی - اسهال خونی استفراغ و کم اشتهایی استفاده نمود.

 

 

مضرات :


خوردن انار برای مبتلایان به زخم معده و روده جایز نیست و برای افراد سرد مزاج زیان بخش میباشد و همچنین موجب کاهش جاذبه کبد میگردد. افراط در خوردن انار باعث یبوست - ناراحتی معده و زبر شدن گلو میشود در ضمن افرادی که مبتلا به ناراحتی ریوی می باشند در مصرف انار احتیاط کنند.

گالری تصاویر آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس سید عرفان حسین نیا ONLINEKARATE.LXB.IR









★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
جعبه دانلود گزارش خرابی
 
مشخصات فایل ها
 
  • کمک حمایت مالی [ اختیاری ]
  • پسورد فایل : [ ندارد ]

آپلود عکس

[ تمامی حقوق مادی و معنوی ، تصاویر و مطالب متعلق به مدیریت و نویسنده وب سایت ONLINEKARATE.LXB.IR جناب آقای سید عرفان حسین نیا می باشد . هرگونه کپی برداری حتی با ذکر منبع شرعا حرام می باشد ، و پیگرد قانونی خواهد داشت ]

ابزار ساخت کد باکس هشدار

جعبه دانلود گزارش خرابی
 
مشخصات فایل ها
 

آپلود عکس

 

 

[ تمامی حقوق مادی ومعنوی ، تصاویر و مطالب متعلق به مدیریت و نویسنده وب سایت ONLINEKARATE.LXB.IR جناب آقای سید عرفان حسین نیا می باشد . هرگونه کپی برداری حتی با ذکر منبع شرعا حرام می باشد ، و پیگرد قانونی خواهد داشت ]

ابزار ساخت کد باکس هشدار

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★



:: موضوعات مرتبط: خواص انار , ,



مدیر و نویسنده وب سایت جناب آقای : سیدعرفان حسین نیا [ SEYYED ERFAN HUSSEIN NIA ]

 خواص شلیل :

اعتقاد بر این است که شلیل یکی از قدیمی ترین میوه ها بوده و ظاهراً 2000 سال قبل در چین رشد می کرده استتا اواخر دهه 40 شلیلها سبز کم رنگ ، دارای اندازه ای کوچک و گوشتی سفید داشته اند.

 

گوشت آن آبدار بود  اما میوه ای بسیار ترد با هسته ای کم عمر محسوب می شد. شلیل امروزه با کمک پرورش دهندگان و مدارس کشاورزی از اجدادشان فاصله بسیار زیادی گرفته اند. اکنون شلیها بسیار تطبیق پذیرند و در آشپزی کاربرد زیادی دارند.آنها چه بصورت پخته و چه خام جایگزین خوبی برایهلو هستند چون قبل از آماده سازی نیازی به کندن پوست آنها نمی باشد.

 

در حال حاضر بیش از 150 گونه شلیل وجود دارد که فقط از نظراندازه ، شکل ، طعم ، بافت و رنگ متفاوت هستند. انتظار می رود با معرفی دو یا گونه جدید شلیل در هر سال محبوبیت این میوه مداوم باشد.گونه های موجود شلیل پیوسته از نظر طعم بهتر و ظاهری زیبا تر و عمر طولانی تر هسته در حال ارتقا می باشند.بسیاری از گونه های جدید که شما امروزه از آنها لذت می برید شاید در 5 یا 10 سال آینده دیده نشوند.

 

شليل سرشار از ويتامين هاي C و A و بهترین میوه  براي افراد گرمازده است.بيش از 150 گونه شليل در دنيا وجود دارد. شليلميوه بومي آسياست. اين ميوه كه هلوي بدون كرك ناميده مي شود، از خانواده هلو است و طعمي شيرين تر از هلو دارد.

 

شليل در پيشگيري از بروز بسياري از بيماري هاي مزمن نظير سرطان، ديابت و بيماري هاي قلبي عروقي كه از مهمترين علل مرگ و مير هستند موٌثر است.

 

ويتامين C موجود در شليل اثرات مفيد در سلامت پوست،  دندان و استخوان دارد. اين ميوه منبع بسيار غني اي از بتاكاروتن است. بتاكاروتن با خاصيت آنتي اكسيداني بسيار نيرومندي كه دارد و با ارتقاي سطح ايمني بدن از بروز بسياري از بيماري ها جلوگيري مي كند.

 

يكي ديگر از خواص بتاكاروتن، جلوگيري از بروز بيماري هاي قلبي ـ عروقي است.فيبر ديگر تركيب قابل توجه در اين ميوه است كه سبب كاهش سرعت جذب برخي مواد مغذي بويژه قندها مي شود و در عين حال ميزان حساسيت به انسولين را نيز افزايش مي دهد. مصرف شليل مي تواند در كنترل قندخون موٌثر باشد.



گالری تصاویر آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس سید عرفان حسین نیا ONLINEKARATE.LXB.IR









★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
جعبه دانلود گزارش خرابی
 
مشخصات فایل ها
 
  • کمک حمایت مالی [ اختیاری ]
  • پسورد فایل : [ ندارد ]

آپلود عکس

[ تمامی حقوق مادی و معنوی ، تصاویر و مطالب متعلق به مدیریت و نویسنده وب سایت ONLINEKARATE.LXB.IR جناب آقای سید عرفان حسین نیا می باشد . هرگونه کپی برداری حتی با ذکر منبع شرعا حرام می باشد ، و پیگرد قانونی خواهد داشت ]

ابزار ساخت کد باکس هشدار

جعبه دانلود گزارش خرابی
 
مشخصات فایل ها
 

آپلود عکس

 

 

[ تمامی حقوق مادی ومعنوی ، تصاویر و مطالب متعلق به مدیریت و نویسنده وب سایت ONLINEKARATE.LXB.IR جناب آقای سید عرفان حسین نیا می باشد . هرگونه کپی برداری حتی با ذکر منبع شرعا حرام می باشد ، و پیگرد قانونی خواهد داشت ]

ابزار ساخت کد باکس هشدار

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★



:: موضوعات مرتبط: خواص شلیل , ,



مدیر و نویسنده وب سایت جناب آقای : سیدعرفان حسین نیا [ SEYYED ERFAN HUSSEIN NIA ]

 خواص نخودفرنگی :

نخودفرنگی حاوی موادی است که برای سلامت استخوان مناسب می‌باشند. آنها منبعی غنی از ویتامین K1، فولیک‌اسید و ویتامین B6 هستند.

 

نخود فرنگی در همه انواع آن طعمی بسیار خوشمزه دارد و از نظر سلامتی مغذی می‌باشد. فصل کاشت نخود فرنگی از بهار تا اوایل پاییز است.


نخود فرنگی، گیاهی است که میوه آنها غلاف مانند است و دانه‌های گوشتی که ما آنها را بعنوان نخود می‌شناسیم در آن وجود دارد. نخود از محدود حبوباتی است که هم بصورت پخته و هم خام،‌جزء
سبزیجات تازه محسوب می‌گردد. اگرچه، ‌تنها 5 درصد از نخود بصورت خام فروخته می‌شوند، باقی آنها یخ‌زده و یا کنسرو شده است. نخود یخ‌زده به این دلیل که طعم خود را حفظ کرده‌اند و سدیم کمتری دارند، ترجیح داده می‌شوند.

 

فواید نخودفرنگی

نخود‌فرنگی حاوی موادی است که برای سلامت استخوان مناسب می‌باشند. آنها منبعی غنی از ویتامین K1 هستند که استئوکلسین(Osteocalcin) که اصلیترین پروتئین در استخوان است را فعال می‌سازد. استئوکلسین مولکولهای کلسیم درون استخوان را جذب می‌نماید. بنابراین بدون ویتامین K1 به اندازه کافی،‌ میزان استئوکلسین کافی نمی‌باشد و معدنی‌شدن استخوان صورت نمی‌گیرد.

 

نخود فرنگی منبعی از فولیک اسید و ویتامین B6نیز است. این دو ویتامین در کاهش ساخت هموسستئین که مولکول خطرناکی است کمک می‌کنند. مطالعه‌ای نشان داده‌است که زنان یائسه‌ای که از کمبود میزان فولیک‌اسید خود اطلاعی ندارند بوسیله مکملهایی که فولیک اسید دارند،‌ میزان هموسستئین در آنها کاهش می‌یابد.

 

 

مواد موجود در 100 گرم نخود فرنگی

 

ویتامین K 41.40میکروگرم
منگنز 0.84 میلی گرم
ویتامین C 22.72 میلی گرم
فیبر 8.80 گرم
ویتامین B1 0.41 میلی گرم
فولات 101.28 میکروگرم
ویتامین A 955.20 واحد
تریپتوفان 0.06 گرم
فسفر 187.20 میلی گرم
ویتامین B6 0.23 میلی گرم
منیزیم 62.40 میلی گرم
ویتامین B2 0.24 میلی گرم
مس 0.28 میلی گرم
آهن 2.46 میلی گرم
سرب 1.90 میلی‌گرم
پتاسیم 433.60 میلی گر

 

کمک به قلب بوسیله نخود فرنگی

هموسستئین رگهایم خونی را تخریب می‌کند و باعث گرفتگی رگها می‌گردد. بنابراین فولیک اسید و ویتامینB6 در نخود فرنگی از سلامت سیستم قلبی ـ عروقی حفاظت می‌کنند. در واقع فولیک اسید برای عملکرد سیستم قلبی ـ عروقی بسیار مهم است و در مطالعه‌ای که در سال 1995 انجام گرفت، در طول یک سال 400 میکروگرم فولیک اسید در روز از مرگ 28000 نفر بدلیل مشکلات سیستم قلبی ـ عروقی در سال در آمریکا جلوگیری نمود.

 

 

 

بالا بردن انرژی و سلامت

 

نخودفرنگی یکی از مهمترین غذاهایی است که اگر شما معمولاً احساس خستگی و بی حالی می‌کنید،‌ می‌تواند جزء رژیم غذایی شما قرار گیرد. نخود فرنگی به این دلیل که مواد مغذی موجود در آن سلولهای تولید کننده انرژی و سیستم‌های بدن را حمایت می‌کند و برای رفع خستگی مهم می‌باشد.

 

نخود فرنگی منبعی خوب از ویتامین B1، B6، B2 و B3می‌باشد که همه این ویتامینها برای سوخت و ساز چربی، پروتئین و کربوهیدرات ضروری می‌باشد. نخود فرنگی همچنین منبعی غنی از آهن و مواد معدنی ضروری برای عملکرد طبیعی سلولهای خونی می‌باشد که کمبود آنها باعث کم خونی،‌خستگی و کاهش سیستم ایمنی بدن می‌گردد. نخود فرنگی همچنین منبعی از ویتامین C است که بسیاری از سلولهای تولید کننده انرژی را از تخریب بوسیله رادیکالهای آزاد محافظت می‌نماید.

 

 

 

بالا بردن سلامتی بوسیله نخودفرنگی

 

ویتامینC موجود در نخود فرنگی، از ابتلاء به سرطان جلوگیری می‌نماید. مشاهده شده است که جذب بالای ویتامین C باعث کاهش ابتلاء به انواع سرطانها می‌گردد که از آن جمله میتوان به سرطان خون، سرطان غدد لنفاوی، ‌ریه و پانکراس و همچنین سرطانهایی که به هورمونهای جنسی مربوط می‌باشند مانند سرطان سینه، پرستات، ‌مثانه و سرطان تخمدان اشاره نمود.

 

 

ویتامین C، اولین و موثرترین محافظ آنتی اکسیدانی در بدن است. ویتامین C، از تخریب سلولهای ساختاری مانند DNA، جلوگیری می‌کند و به بدن برای مقابله با آلودگیهای محیطی و سموم شیمیایی کمک کرده و سیستم ایمنی بدن را افزایش می‌دهد.

 

 

 

چگونگی انتخاب و نگهداری از نخود فرنگی


سعی کنید نخود فرنگی انتخابی شما، ‌لطیف، مخملی و سفت باشد. رنگ آنها باید سبز و شفاف باشد. از خرید نخود فرنگیهایی که رنگ سبز آنها تیره و یا خیلی روشن باشد و یا زرد رنگ با نقطه‌هایی خاکستری رنگ باشد خودداری نمایید. همچنین نخود فرنگیهایی را که پف کرده،‌ آبکی و کپک زده هستند را نیز خریداری ننمایید.

 

 

بهتر است نخود فرنگیها را در فصل مناسب آنها تهیه و مصرف کنید و اگر نمی‌توانید باید آنها را سریع فریز کنید. نخود فرنگی را شسته نشده و خارج از غلاف را درون کیسه بریزید و در فریزر نگه دارید،‌در این حالت نخود فرنگی چندین روز می‌تواند در فریزر بماند.

گالری تصاویر آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس سید عرفان حسین نیا ONLINEKARATE.LXB.IR









★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
جعبه دانلود گزارش خرابی
 
مشخصات فایل ها
 
  • کمک حمایت مالی [ اختیاری ]
  • پسورد فایل : [ ندارد ]

آپلود عکس

[ تمامی حقوق مادی و معنوی ، تصاویر و مطالب متعلق به مدیریت و نویسنده وب سایت ONLINEKARATE.LXB.IR جناب آقای سید عرفان حسین نیا می باشد . هرگونه کپی برداری حتی با ذکر منبع شرعا حرام می باشد ، و پیگرد قانونی خواهد داشت ]

ابزار ساخت کد باکس هشدار

جعبه دانلود گزارش خرابی
 
مشخصات فایل ها
 

آپلود عکس

 

 

[ تمامی حقوق مادی ومعنوی ، تصاویر و مطالب متعلق به مدیریت و نویسنده وب سایت ONLINEKARATE.LXB.IR جناب آقای سید عرفان حسین نیا می باشد . هرگونه کپی برداری حتی با ذکر منبع شرعا حرام می باشد ، و پیگرد قانونی خواهد داشت ]

ابزار ساخت کد باکس هشدار

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★



:: موضوعات مرتبط: خواص نخودفرنگی , ,



مدیر و نویسنده وب سایت جناب آقای : سیدعرفان حسین نیا [ SEYYED ERFAN HUSSEIN NIA ]

 خواص آناناس :

اين در حالي است كه تاثير آناناس در مورد افزايش كارايي سيستم ايمني بدن از ديرباز شناخته شده بود و پزشكان همواره توصيه مي‌كنند كه بيماران پس از عمل‌هاي جراحي يا دچار شدن به بيماري‌هاي عفوني آناناس مصرف كنند.

 

 

خواص‌خوراکي‌ها- در حالي كه روز به روز تعداد ميوه‌هايي كه خاصيت ضد سرطاني دارند، افزايش مي‌يابد، دانشمندان آناناس را نيز جزء ميوه‌هاي ضد سرطان طبقه‌بندي كرده‌اند.

 

 

اين در حالي است كه تاثير آناناس در مورد افزايش كارايي سيستم ايمني بدن از ديرباز شناخته شده بود و پزشكان همواره توصيه مي‌كنند كه بيماران پس از عمل‌هاي جراحي يا دچار شدن به بيماري‌هاي عفوني آناناس مصرف كنند.

 

 

 

 


دانشمندان مي‌گويند در آناناس نوعي ماده وجود دارد كه عملكرد پروتئيني را كه در 30 درصد سرطان‌ها دخيل است، متوقف كرده و قادر است سيستم ايمنى بدن را براى هدف قرار دادن و نابود ساختن سلول هاى سرطانى تحريك كند.

 


اين خاصيت آناناس به ويژه در مورد سرطان سينه، ريه، روده بزرگ، تخمدان و سرطان پوست به اثبات رسيده است. گفتني است آناناس حاوي کربوهيدرات ، پروتئين ، چربي و آب است .

 

 

همچنين کلسيم، فسفر، آهن، منيزيم، پتاسيم، سديم و منگنز از ديگر املاح و مواد معدني تشكيل دهنده آناناس به شمار مي‌آيند. آناناس منبع غني از ويتامين C بوده و حاوي ويتامين A و B1 و B2 است.

گالری تصاویر آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس سید عرفان حسین نیا ONLINEKARATE.LXB.IR









★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
جعبه دانلود گزارش خرابی
 
مشخصات فایل ها
 
  • کمک حمایت مالی [ اختیاری ]
  • پسورد فایل : [ ندارد ]

آپلود عکس

[ تمامی حقوق مادی و معنوی ، تصاویر و مطالب متعلق به مدیریت و نویسنده وب سایت ONLINEKARATE.LXB.IR جناب آقای سید عرفان حسین نیا می باشد . هرگونه کپی برداری حتی با ذکر منبع شرعا حرام می باشد ، و پیگرد قانونی خواهد داشت ]

ابزار ساخت کد باکس هشدار

جعبه دانلود گزارش خرابی
 
مشخصات فایل ها
 

آپلود عکس

 

 

[ تمامی حقوق مادی ومعنوی ، تصاویر و مطالب متعلق به مدیریت و نویسنده وب سایت ONLINEKARATE.LXB.IR جناب آقای سید عرفان حسین نیا می باشد . هرگونه کپی برداری حتی با ذکر منبع شرعا حرام می باشد ، و پیگرد قانونی خواهد داشت ]

ابزار ساخت کد باکس هشدار

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★



:: موضوعات مرتبط: خواص آناناس , ,



مدیر و نویسنده وب سایت جناب آقای : سیدعرفان حسین نیا [ SEYYED ERFAN HUSSEIN NIA ]

 خواص فلفل دلمه:

فلفل دلمه ای نوعي فلفل از خانواده capsicum annuum که به رنگهاي قرمز، زرد، سبز و نارنجي يافت مي‌شود. از ويژگيهاي آن اين است که به تندي ديگر گونه‌هاي فلفل نيست.

 

خواص دارويي

تحقيقات نشان داده است که کپساسین (capsicin) موجود در فلفل، باعث کاهش بروز زخم معده مي‌شود. کپساسين، موجب افزايش جریان خون در قسمت مخاطي معده و توليد موکوس به وسيله? ديواره? معده مي‌شود، بنابراين بافت معده در برابر ترشح اسيد معده مصون باقي مي ماند.

 

مطالعات نيز ديده شده است که خوردن 20گرم فلفل، درست 30 دقيقه قبل از خوردن يک عدد آسپيرين، از اثرات مخرب اين دارو بر بافت معده و دوازدهه، در اثر مصرف طولاني مدت آن جلوگيري مي‌کند و به اين ترتيب مي‌توان از اين دارو به راحتي استفاده کرد، بدون آنکه نگران زيان آن باشيم.

 

افرادي که طولاني مدت الکل مصرف مي‌کرده اند، اگر عادت به خوردن فلفل نيز داشته اند، بافت معده شان کمترين آسيب را ديده است.

 

فلفل داروي ضد سرطان است. لذا مي‌توان نتيجه گرفت که با خوردن اين سبزي مي‌توان معده و سالم تري داشت، در حالي که بسياري از مردم به غلط تصور مي‌کنند، فلفل مي‌تواند ناراحتي هاي معده را تشديد کند.

 

از فلفل مي‌توان در درمان سرطان و حتي براي پیشگیری از ابتلا به این بیماری یا استفاده کرد. تحقيقات نشان داده اند کپساسين موجود در فلفل، به عنوان يک ترکيب ضد سمي عمل کرده و مانع از فعاليت  ترکیبات سرطان زا دربدن مي‌شود و از تشکيل تومورهاي بدخيم در بدن جلوگيري مي‌کنند.

 

به علاوه، اين سبزي سرشار از ترکيبات آنتي اکسيداني مثل ويتامين c و کاروتن است، طوري که در100گرم فلفل دلمه‌اي قرمز يا سبز و فلفل معمولي خام به ترتيب 140، 120 و 120 ميلي گرم ويتامين c و 3840، 265 و 175 ميکروگرم بتاکاروتن وجود دارد. اثر فلفل در سرماخوردگي: وجود مقادير فراوان ويتامين c در فلفل دلمه‌اي باعث شده اين سبزي براي درمان سرماخوردگي مفيد باشد. طوري که مصرف مرتب اين سبزي در برنامه? غذايي، هم شدت و هم طول دوران سرماخوردگي را کاهش مي‌دهد.

 

به علاوه اين سبزي داراي خواص ضدعفونی کنندگي نيز هست. کپساسين موجود در فلفل، به خصوص در فلفل معمولي، ترکيب شيميايي دارد که موجب تحريک سيستم ايمني شده و به اين سيستم در حمله به عوامل عفوني کمک مي‌کند.

 

به علاوه، اين ترکيبات موجب تحريک معده براي ترشح اسيد مي‌شود، بنابراين افرادي که در برنامه غذايي شان به طور مرتب از اين سبزي استفاده مي‌کنند، کمتر به بيماري هاي عفوني مبتلا مي‌شوند. در بعضي موارد استفاده از مشتقات اين سبزي بر روي پوست مي‌تواند سبب عوارض و حساسيتهايي شود از اين رو به افراد توصيه مي‌شود که در مصرف اينگونه مشتقات بر روي پوست دقت بيشتري اعمال کنند.

 

گالری تصاویر آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس سید عرفان حسین نیا ONLINEKARATE.LXB.IR









★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
جعبه دانلود گزارش خرابی
 
مشخصات فایل ها
 
  • کمک حمایت مالی [ اختیاری ]
  • پسورد فایل : [ ندارد ]

آپلود عکس

[ تمامی حقوق مادی و معنوی ، تصاویر و مطالب متعلق به مدیریت و نویسنده وب سایت ONLINEKARATE.LXB.IR جناب آقای سید عرفان حسین نیا می باشد . هرگونه کپی برداری حتی با ذکر منبع شرعا حرام می باشد ، و پیگرد قانونی خواهد داشت ]

ابزار ساخت کد باکس هشدار

جعبه دانلود گزارش خرابی
 
مشخصات فایل ها
 

آپلود عکس

 

 

[ تمامی حقوق مادی ومعنوی ، تصاویر و مطالب متعلق به مدیریت و نویسنده وب سایت ONLINEKARATE.LXB.IR جناب آقای سید عرفان حسین نیا می باشد . هرگونه کپی برداری حتی با ذکر منبع شرعا حرام می باشد ، و پیگرد قانونی خواهد داشت ]

ابزار ساخت کد باکس هشدار

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★



:: موضوعات مرتبط: خواص فلفل دلمه ای , ,



مدیر و نویسنده وب سایت جناب آقای : سیدعرفان حسین نیا [ SEYYED ERFAN HUSSEIN NIA ]

 خواص موز :

موز گیاهی است علفی مانند درختچه که برگهای آن بسیار بزرگ و پهن است و گاهی تا 2 متر می رسد . گلهای آن مجتمع و بصورت سنبله است میوه آن ابتدا سبز و بعد از رسیدن برنگ زرد در می آید .

 

 

موز از چهار هزار سال قبل در هندوستان كشت می شده است . در سال 1482 پرتغالیها موز را در سواحل گینه پیدا كردند و به جزائر قناری بردند و سپس بوسیله میسیونر مذهبی اسپانیولی به نواحی حاره آمریكا برده شد و اكنون موز در تمام مناطق گرمسیر دنیا كشت می شود .

 

 

موز را هنگامیكه هنوز سبز است از درخت می چینند و به مناطق مختلف می فرستند و در آنجا بوسیله گرما دادن آنرا می رسانند .

 

 

موز انواع مختلف دارد یك نوع آن بسیار درشت و نوعی از آن هم خیلی ریز است كه مزه شیرینی دارد .

 

 

در كشورهای استوایی معمولا موز را می پزند و همراه با برنج و لوبیا می خورند در كشورهای آمریكای لاتین موز را ورقه ورقه كرده و در آفتاب خشك می كنند.

 

 

هنگامیكه موز انتخاب می كنید باید پوست آن زرد و سفت و روی آن لكه های سیاه وجود داشته باشد و این نشانه موز رسیده است . موز نارس بدلیل داشتن نشاسته زیاد هضمش سنگین است .

 


تركیبات شیمیایی موز :

 


قندی كه در موز وجود دارد بسرعت قابل جذب است.

 

 

در صد گرم موز مواد زیر موجود است :

 


انرژی 100 كالری

 

آب 70 گرم

 

پروتئین 8 گرم

 

چربی 2 گرم

 

قند 6/5 گرم

 

كلسیم 8 میلی گرم

 

فسفر 25 میلی گرم

 

آهن 7 میلی گرم

 

سدیم 1 میلی گرم

 

پتاسیم 370 میلی گرم

 

ویتامین A صدونود واحد 

 

ویتامینB1 پنج میلی گرم

 

ویتامین B2 شش میلی گرم

 

ویتامینB3 هفت میلی گرم

 

ویتامین C ده میلی گرم

 

 

در موز چند ماده شیمیایی بسیار مهم مانند سروتونین ، نوروپی تفرین ، دوپامین و كاته کولامین وجود دارد .

 


خواص داروئی موز :

موز از نظر طب قدیم ایران معتدل است و خون را غلیظ می كند . موز انرژی زیادی دارد و چون نرم هست غذای خوبی برای كودكان و اشخاص مسن محسوب می شود.

 

 

1) بدلیل داشتن پتاسیم زیاد ضد سرطان بوده و غذای خوبی برای ماهیچه ها می باشد.

 

2) موز ملین بوده و همچنین و به عنوان درمان اسهال و اسهال خونی کاربرد دارد.

 

3) موز خونساز است بنابراین اشخاص لاغر و كم خون حتما باید موز بخورند.

 

4) موز تقویت كننده معده و نیروی جنسی است.

 

5) موز درمان زخم معده و روده می باشد.

 

6) گرد موز همچنین داروی خوبی برای پائین آوردن كلسترول است.

 

7) شیره گلهای موز درمان كننده اسهال خونی می باشد.

 

8) جوشانده موز اثر قطع خونریزی دارد.

 

9) ضماد برگ درخت موز برای درمان و سوختگی مفید است.

 

10) موز نفاخ است و زیادخوردن آن خصوصاً در سرد مزاجان تولید گاز معده می كند برای رفع این عارضه باید پس از موز كمی نمك خورد.

 

11) موز تاثیر خوبی در تامین رشد و تعادل سیستم اعصاب دارد.

 

12) برای درمان ضعف بدن موز را با عسل بخورید.


13) موز مدر است.

 

14) موز بعلت دارا بودن قند زیاد برای مبتلایان به مرض قند مضر است و نباید در خوردن آن افراط كنند .

 

 

 

 

گالری تصاویر آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس سید عرفان حسین نیا ONLINEKARATE.LXB.IR









★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
جعبه دانلود گزارش خرابی
 
مشخصات فایل ها
 
  • کمک حمایت مالی [ اختیاری ]
  • پسورد فایل : [ ندارد ]

آپلود عکس

[ تمامی حقوق مادی و معنوی ، تصاویر و مطالب متعلق به مدیریت و نویسنده وب سایت ONLINEKARATE.LXB.IR جناب آقای سید عرفان حسین نیا می باشد . هرگونه کپی برداری حتی با ذکر منبع شرعا حرام می باشد ، و پیگرد قانونی خواهد داشت ]

ابزار ساخت کد باکس هشدار

جعبه دانلود گزارش خرابی
 
مشخصات فایل ها
 

آپلود عکس

 

 

[ تمامی حقوق مادی ومعنوی ، تصاویر و مطالب متعلق به مدیریت و نویسنده وب سایت ONLINEKARATE.LXB.IR جناب آقای سید عرفان حسین نیا می باشد . هرگونه کپی برداری حتی با ذکر منبع شرعا حرام می باشد ، و پیگرد قانونی خواهد داشت ]

ابزار ساخت کد باکس هشدار

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★



:: موضوعات مرتبط: خواص موز , ,



مدیر و نویسنده وب سایت جناب آقای : سیدعرفان حسین نیا [ SEYYED ERFAN HUSSEIN NIA ]

خواص نارگیل :

نارگیل با نام علمي (Cocos nucifera) گياهي است كه ابتدا در جنوب آسيا كشت مي ‌شد و در حال حاضر به صورت درخت نارگيل در تمام مناطق استوايي وجود دارد.

 

مردم اقيانوس آرام از تمام قسمت‌ هاي اين درخت استفاده کرده و آن را به عنوان يك غذاي اصلي مصرف مي ‌كنند.

 

درخت نارگيل، درختي است زيبا و تنومند که به صورت قائم رشد کرده و بدون انشعابات مي ‏باشد.

 

برگ ‏هاي آن بسيار بزرگ و زيبا است.

 

گل‏هاي اين گياه زرد و نارنجی مي ‏باشد.

 

ميوه‏هاي نارگيل بيضي شکل و سبز هستند که با يک پوسته سخت قهوه اي پوشيده شده‏اند.

 

 

 

در قاعده ميوه ي نارگيل سه سوراخ وجود دارد که چشم هاي نارگيل ناميده مي شوند.

 

گوشت اين ميوه سفيد رنگ و چرب است و درون آن با يک شيره يا مايع شيرين پر شده است.
قسمت‏هاي قابل استفاده:

 

ريشه، گل آذين و دانه (پوسته، آب و روغن هسته) قابل استفاده مي ‏باشند.

 

ضرب المثلي درباره ي نارگیل بين مردم اقيانوس آرام معروف است که مي گويد هر کس که درخت نارگيل مي کارد، براي خودش و بچه هايش، لباس، ظرف، نوشابه، غذا و خانه درست مي کند. اين نشان مي دهد که تمام قسمت هاي اين درخت، مفيد و قابل استفاده هستند.
فوايد قسمت هاي مختلف درخت نارگيل:

 

 

ريشه‏:

 

قابض، ادرارآور(مدر) و کرم کُش.

 

 

شيره گل:

 

شيرين و مطبوع، تب‏بُر، مقوي باء(تقويت کننده ي نيروي جنسي)، نشاط آور، مدر و سمّي.

 

 

پوسته:

 

مدر (ادرارآور) و برطرف کننده‏ ي بوي بد

 

 

مغز:

 

شيرين، خنک کننده، روغني، اشتهاآور، مقوي باء، ملين(ضد يبوست) و نيروبخش

 

 

آب:

 

شيرين و گوارا، خنک کننده، هضم کننده، مقوي باء ، ادرارآور ، کرم کش و نيروبخش

 

 

روغن:

 

شيرين، ضد عفوني کننده، دافع حشرات، هضم کننده، مقوي باء، اشتهاآور و تقويت کننده موي سر

 

 

اثرات درماني نارگيل:


 

* اسهال:

 

آب نارگيل يک غذاي ايده‏آل براي جايگزين کردن مايعات از دست رفته در اسهال مي‏ باشد.

 

 

* سنگ‏هاي ادراري (مانند سنگ مثانه):

 

براي درمان سنگ‏هاي ادراري، گل ‏هاي نارگيل را خشک کرده و پودر کنيد و سپس آن را با ماست بخوريد.

 

 

* سردرد:

آب نارگیل سردردي را که در اثر تماس زياد با نور خورشيد بروز مي کند، تسکين مي ‏دهد.

 

 

* کرم‏ها:

 

جوشاندن ريشه نارگيل با مقدار کمي از انقوزه براي پاک سازي و رهايي از کرم ‏هاي روده بسيار نافع است.

 

 

* زخم و جراحت:

 

روغن کهنه نارگيل، تسکين دهنده سريع زخم ‏ها مي ‏باشد.

 

 

* استفراغ:

 

اضافه کردن شکر، عسل و پودر فلفل به آب نارگيل يک ترکيب مطلوب براي پيشگيري از استفراغ مي‏ باشد.

 

 

* زخم‏هاي دهاني:

 

غرغره کردن شيره ي حاصل از نارگيل چرخ و رنده شده براي تسکين و معالجه‏ ي زخم‏هاي دهان مفيد است.

 

 

* خارش:

 

در خارش‏هاي معمول، شير نارگيل براي کاهش التهابات سودمند و کاربردي است.

 

 

* جاي زخم (اسکار):

 

پوست درخت‏ انجير مقدس هندي و انجير معابد را در شيرنارگيل به صورت خمير در آورده و در سرتاسر زخم‏ ها بماليد. اين کار به تسکين و ترميم پوست به دليل خاصيت‏ قابض و مغذي بودن اين ترکيب، کمک مي‏ کند.

 

 

* اگزما:

 

چند عدد سير را در روغن نارگيل بيندازيد و روي شعله گاز قرار دهيد تا رنگ آن تيره شود. سپس اين سيرها را در روغن نارگيل له کنيد. بعد، آن را از صافي رد نماييد. اين مخلوط يک ترکيب موثر براي رفع التهابات ناشي از اگزما است.

 

 

* رشد موها:

 

شستشوي موها با شيره نارگيل يک عمل بسيار موثر براي تغذيه قسمت ‏هاي انتهايي ريشه‏ ي موها است. اين کار در بين هندي‏ ها که موهايي بسيار جذاب دارند، شايع است.

 


چند نکته:

 

* شيره ي نارگيل با شير نارگيل متفاوت است. شيره ي نارگيل همان مايع آبکي درون نارگيل است، اما شير نارگيل از جوشاندن مخلوط مساوي آب و گوشت نارگيل خرد شده حاصل مي شود، به طوري که وقتي به حالت کف آلود درآمد آن را از شعله بر مي دارند و سپس صاف مي کنند.

 

 

 

* نارگيل به دليل داشتن چربي زياد و مواد مغذي، چاق كننده است.

 

 

 

* نارگيل هنگامي كه نارس است مقدار بيشتري شيره دارد، ولي به تدريج كه ميوه مي‌ رسد مقدار شيره آن كمتر مي شود. پس براي اطمينان از تازه بودن نارگيلي که مي خريد، آن را تکان دهيد تا صداي شيره ي آن را بشنويد. دقت کنيد که نارگيل سنگين تر، تازه تر است.

 

 

 

* اين ميوه به دليل گرم بودن ممكن است در گرم مزاجان مشكلاتي ايجاد كند. لذا اين گونه افراد بايد آن را با ميوه‌هاي ترش، ليمو و يا هندوانه بخورند.

 

 

 

* نارگيل دير هضم است، بنابراين کساني که دچار ناراحتي هاي گوارشي هستند، بايد هنگام مصرف آن مراقب باشند.

 

 

 

* با اين که روغن نارگيل يک روغن گياهي است، اما داراي مقدار زيادي چربي اشباع مي باشد. به همين دليل افراد دچار چربي خون بالا و بيماران قلبي نبايد از روغن نارگيل استفاده نمايند.

گالری تصاویر آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس سید عرفان حسین نیا ONLINEKARATE.LXB.IR









★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
جعبه دانلود گزارش خرابی
 
مشخصات فایل ها
 
  • کمک حمایت مالی [ اختیاری ]
  • پسورد فایل : [ ندارد ]

آپلود عکس

[ تمامی حقوق مادی و معنوی ، تصاویر و مطالب متعلق به مدیریت و نویسنده وب سایت ONLINEKARATE.LXB.IR جناب آقای سید عرفان حسین نیا می باشد . هرگونه کپی برداری حتی با ذکر منبع شرعا حرام می باشد ، و پیگرد قانونی خواهد داشت ]

ابزار ساخت کد باکس هشدار

جعبه دانلود گزارش خرابی
 
مشخصات فایل ها
 

آپلود عکس

 

 

[ تمامی حقوق مادی ومعنوی ، تصاویر و مطالب متعلق به مدیریت و نویسنده وب سایت ONLINEKARATE.LXB.IR جناب آقای سید عرفان حسین نیا می باشد . هرگونه کپی برداری حتی با ذکر منبع شرعا حرام می باشد ، و پیگرد قانونی خواهد داشت ]

ابزار ساخت کد باکس هشدار

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★



:: موضوعات مرتبط: خواص نارگیل , ,



آپلود عکس ★ ★ ★